Pad tot huidige pagina

Fermentatie voor de toekomst (geav. fermentatie) | Fermentation for the future (advanced fermentation)

Fermentatie voor de toekomst (geav. fermentatie) | Fermentation for the future (advanced fermentation)

fermentation_cover_image_only.png

10 september 2024, 14.00 - 15.00 uur

Wat

In het kader van het initiatief van de Gemeente Amsterdam neemt De Sering deel aan de Verspillingsvrije Week 2024 - 09-15/09!

This event will be a workshop that provides more in-depth fermentation knowledge to those who may already know a bit. If you want to attend the introduction instead please check the calendar for the 14th of September and our Introduction to Fermentation.

Meer informatie

Deze verspillingsvrije workshop verdiept zich in de meer geavanceerde kant van fermentatie en laat je zien hoe groenteafval een lange weg kan afleggen en geweldige, langdurige smaken kan creƫren. Dit omvat het maken van Koji, een type fermentatie waarmee je dingen kunt maken zoals sojasaus, miso, sake, amazake en andere delicatessen!

Dit evenement is gratis toegankelijk. Het inschrijfformulier is te vinden via onze website: de-sering.org.

Categorie

Duurzaam en milieu

Doelgroep

Jongeren

Locatie

De Sering (Buurthuis)

Adres

Rhoneweg 6

Bezoek website

https://www.de-sering.org/

Toegankelijkheid

Ja

Terug naar evenementenkalender