Fermentatie voor de toekomst (geav. fermentatie) | Fermentation for the future (advanced fermentation)
Fermentatie voor de toekomst (geav. fermentatie) | Fermentation for the future (advanced fermentation)
10 september 2024, 14.00 - 15.00 uur
Wat
In het kader van het initiatief van de Gemeente Amsterdam neemt De Sering deel aan de Verspillingsvrije Week 2024 - 09-15/09!
This event will be a workshop that provides more in-depth fermentation knowledge to those who may already know a bit. If you want to attend the introduction instead please check the calendar for the 14th of September and our Introduction to Fermentation.
Meer informatie
Deze verspillingsvrije workshop verdiept zich in de meer geavanceerde kant van fermentatie en laat je zien hoe groenteafval een lange weg kan afleggen en geweldige, langdurige smaken kan creƫren. Dit omvat het maken van Koji, een type fermentatie waarmee je dingen kunt maken zoals sojasaus, miso, sake, amazake en andere delicatessen!
Dit evenement is gratis toegankelijk. Het inschrijfformulier is te vinden via onze website: de-sering.org.
Categorie
Duurzaam en milieu
Doelgroep
Jongeren
Locatie
De Sering (Buurthuis)
Adres
Bezoek website
Toegankelijkheid
Ja