Pad tot huidige pagina

Roze ouderenmiddag Oost

Roze ouderenmiddag Oost

8 februari 2024, 13.30 - 17.00 uur

Wat

Op donderdag 8 februari organiseert stadsdeel Oost een informatieve en gezellige middag voor roze en regenboogouderen in Buurtkamer Genieten.

Stadsdeel Oost gaat graag in gesprek met ouderen (55-plus) uit de LHBTIQ+-gemeenschap in Oost. Daarom organiseren we in samenwerking met Cordaan en het Regenboog Danspaleis een roze ouderenmiddag Buurtkamer Genieten aan de Oranje Vrijstaatplein 2.

Informatie
De middag begint om 13.30 uur met een kleine informatiemarkt waarbij verschillende organisaties aanwezig zijn. U kunt hier terecht met vragen over veiligheid in Oost, passend wonen, fit leven en verschillende voorzieningen die er in Oost voor u zijn. Ook kunt u in gesprek met medewerkers van het stadsdeel over wat u bezig houdt en wat u ervaart in Oost. Dat horen wij graag van u.

Workshop Valpreventie
Ook is er de mogelijkheid om een workshop valpreventie te volgen (om 14.00 uur).
Vanaf 15.00 uur start het Regenboog Danspaleis met het draaien van krakers van toen. Met een bevlogen platendraaier (DJ), een rijdend discomeubel, vrolijk decor en persoonlijke sfeermakers. De DJ trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, merengue, Engelse Wals tot disco! Er mag zeker gedanst worden.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Wees welkom!

Categorie

Ontmoeting, zorg en welzijn

Locatie

Buurtkamer Genieten

Adres

Oranje Vrijstaatplein 2

Toegankelijkheid

ja

Terug naar evenementenkalender