Pad tot huidige pagina

Open Monumentendag: Het Zandkasteel

zandkasteel.jpg

Open Monumentendag: Het Zandkasteel

9 september 2023 - 10 september 2023, 10.00 - 17.00 uur

Wat

Het Zandkasteel is in 1986 ontworpen als hoofdkantoor van een bank. Het was toen 1 van de meest energiezuinige gebouwen ter wereld. Het in een opvallende organische bouwstijl opgetrokken complex wordt nu getransformeerd tot een levendige plek waar wonen, werken, ontspanning en onderwijs elkaar ontmoeten.

Ontmoet Zandkasteel en geniet naast de bijzondere architectuur van een doorlopend programma met film, kunst en muziek. In dit gebouw staat nog steeds het welzijn van de mens, verbinding en ontmoeting centraal.

Van 10:00uur tot 17:00uur.

Categorie

Kunst en cultuur

Locatie

Het Zandkasteel

Adres

Bijlmerplein 888, Amsterdam